Szervezők

A Városért Közalapítvány Kuratóriumának 2015. július 16.-i döntése értelmében a Halasi Szüreti Napok szervezésével továbbiakban a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft.-t bízta meg.

Szervező

Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. 6400 Kiskunhalas, Bethlen G. tér 7/D. Telefon/Fax: 77/ 423-003 web: www.halasmedia.hu A Halasi Szüreti Fesztivál/Napok hivatalos weboldala továbbra is a www.halasiszuretinapok.hu Ajánlatok küldéséhez és információ kéréshez kérjük használják a kapcsolat menüpontot. Fellépők kiajánlásával, árusítással kapcsolatban kérjük az ugyvezeto@halasmedia.hu küldjenek e-mailt. Kérjük egyéb információkat az info@halasiszuret.hu és az ugyvezeto@halasmedia.hu e-mail címen kérjenek kizárólagosan.

Weboldal üzemeltetője

A halasiszuretinapok.hu weboldala a rendezvény szervezőitől független portál, így a weboldallal kapcsolatos észrevételeket az info@southnet.hu e-mail címre várjuk.A weboldal tartalmáért a a halasiszuretinapok.hu szerkesztői felelősek. A weboldal rendezvénnyel kapcsolatos tartalmai a rendezvény szervezőitől származnak. A halasiszuretinapok.hu weboldalára felkerülő tartalmak a rendezvény szervezői által elküldött és rendelkezésre bocsájtott források, képanyagok, videóanyagok és azok elküldési ütemezései alapján kerülnek szerkesztésre és közlésre. A rendezvénnyel kapcsolatos pontatlan információkért, késésekért a weboldal szerkesztői felelősséget nem vállalnak.A weboldal célja 2012 óta a rendezvény és Kiskunhalas Városának népszerűsítése. A weboldal fenntartója a Southnet Telekommunikációs Szolgáltató.